Tut makadama je bilo (tolk da Berti nemore nč rečt)

Vspenjamo se od Škocijana do Bučke in naprej proti Zavratcu kje obrnemo navzdol proti Savi in Sevnici

Od nekod se je pojavi Kinez pred menoj

He, he seveda to je Dejan ki nas je počakal nekje pri Zavratcu, od tukaj dalje smo trojček. Odvijemo proti Sevnici in skozi staro Sevnico oddrvimo proti Brestanici in naprej po levem bregu Save do Krškega.
Tisti znaki na sliki niso tako zviti ampak moj SonyEricson ima mal motne oči

V Krškem oz. Vidmu obrnemo desno proti dolini Jabolk oz. Zdolam

No končno se je Dejan spomnil da so ob cesti tudi gostilne, jst sem komaj čakal da se gre v kafano. Ta v Pohanci ni navadna kafana. Tam se navija za svojega domačina. Namreč lastnica gostilne je partnerka Primoža Kozmusa in so vaščani pripravili pravi mali navijaški žur. Vsi v njegovih majcah, na vsaki mizi krožniki s sladkarijami in štrudli (btw. štrudl je bil enkraten). Tudi lepo število se jih je zbralo. Tudi naša mala skupinica se je na tem mestu povečala, pridružil se nam je Sandi (frišn očka).

Ko smo krenili pot nas je vodila samo še direktno na mesto zbora, Malence. Dejan nas je vodil direktno čez center Brežic, malo levo malo desno pa še enkrat tako pa spet nazaj v samo jedro....

Ko smo se približevali mestu motozbora se je ekipa odpravila na panoramsko vožnjo

V bližini

Mesto dogodka,in vsa lepota na njem

Kitajc je dobil nove oči da bo bolje videl po Dolenjski megli

Lepotec

Tadrugi lepotec

Ni lahko bit Gladiator, ful trpijo komolci

Akrobat v letalu, čudovito

Gladiatorska konjenica (v drugi vrsti

LET 3 na tonski probi

Tako, to je to za ta denar. Mal čez pet smo krenili domov novim obveznostim ki jih imamo. Lepo se je bilo vozit v taki družbi. Vreme je zdržalo, jst nisem zasledil niti ene same kapljice čeprav je celi dan kazalo na dež. Jst sem prevozil 120 km, Damijan mal več, Dejan mal manj, Sandi še manj ampak je bilo vseeno užitek se vozit.