Krk adventure by plinovod
- bugimajstr
- Član
- Kraj: suhor pri vinici
Re: Krk adventure by plinovod
tut men ni najbl jasno.. 

- lozinka
- Član
- Kraj: Novo mesto
Zato je meni kristalno jasno. Gre se za Bugija in ne za Bertija 

BRP 800 XT-P 2013
- damijan
- Član
- Kraj: Uršna sela.Vaška cesta 60
Gledal sem video z plinovoda ,ko je zgubil Berti medveda,ga imel spredaj na motorju?a ne?To sem mislil....
- lozinka
- Član
- Berti
- Član
Kje ti vidiš, da sem ga zgubil? A se lepo ganjamo po plinovodu in pridemo do neke vrste odpada. In jaz z levi okom na desni strani vidim neko plišasto igračko, hitro ustavim in poberem vmes sta že BB pršla in smeh je bil zagarantiran. Tako smo prišli do nove maskote. Tiger Glady
Fora pa je bila, ko sem v nedeljo po končani plohi šel do modepa in Gladya ni bilo več na mopedu in jaz sevada takoj Bugiju sporočim pa ni mogo verjet..... Je reko,saj je še kavč tam na odpadu:) pa mi le ni bilo mira in sem šel pogledat v kurilnico,ker sem posumil,da ga je mogoče ata dal na toplo,da se posuši in ga je res, še privezal ga je okoli vrata.....
Bugi je bil zelo vesel 

Fora pa je bila, ko sem v nedeljo po končani plohi šel do modepa in Gladya ni bilo več na mopedu in jaz sevada takoj Bugiju sporočim pa ni mogo verjet..... Je reko,saj je še kavč tam na odpadu:) pa mi le ni bilo mira in sem šel pogledat v kurilnico,ker sem posumil,da ga je mogoče ata dal na toplo,da se posuši in ga je res, še privezal ga je okoli vrata.....

SPM 850 forest
Moja delavnica ni urejena, je samo taktično razmetana
- damijan
- Član
- Kraj: Uršna sela.Vaška cesta 60
Videl sem, ko ga nekdo pobral-woodmen ali kdo?Pa ga obesil na tvoj motor.Sem mislil ,da ga sabo peljal TIGRA BERTIJA
Nisem vedel ,da ga našel ob poti.

- lozinka
- Član
Kradejo otrokom igrače ob poti. Berti je pobral, ane?
BRP 800 XT-P 2013
- Berti
- Član
Jaz sem ga pobral,ker sem bil prvi,sem jim bežaldamijan napisal/-a:Videl sem, ko ga nekdo pobral-woodmen ali kdo?Pa ga obesil na tvoj motor.Sem mislil ,da ga sabo peljal TIGRA BERTIJANisem vedel ,da ga našel ob poti.

SPM 850 forest
- woodman
- Član
- Kraj: Boršt-Metlika
Saj fantje tako zver ne more en sam človk dat v mrežo. Drugače pa je TIGER kot nov le drugi dan mu je zaradi prehitre vožnje in dežja močno zmočilo MEDNOŽJE brez pleničk in zaradi počasne vožnje Bertija po globokih lužah. Pomagal sem mu z tuširanjem ob strani, saj je imel TIGER frizuro na prečko.

- Berti
- Član
jao si me zalil....pamti pa vratiwoodman napisal/-a: zaradi počasne vožnje Bertija po globokih lužah. Pomagal sem mu z tuširanjem ob strani, saj je imel TIGER frizuro na prečko.![]()
![]()
SPM 850 forest
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov