Stran 1 od 1

Gostilna Domen, Družinska vas

Objavljeno: 16 Jan 2013 20:26
Napisal/-a lozinka
Danes (13.1.) smo si privoščil kosilo v gostilni Domen v Družinski vasi. Jedli smo kmečko pojedino, in lahko samo pohvalim praktično vse kar so prinesli na mizo. Na pladnju je bilo meso: krvavice, pečenice, šinek pol pa "nemeso" matevž, ajdovi žganci, kislo zelje zabeljeno z ocvirki (no tu je še mal mesa). Vse okusno, domača izdelava in količinsko več kot dost. Zalili smo z enim polsuhim Štajerskim vinom (da me ubiješ se ne spomnem imena). Je za ponovit ob priliki.
Slika
Slika
Slika

Re: Gostilna Domen, Družinska vas

Objavljeno: 16 Jan 2013 20:48
Napisal/-a damijan
Ne vem jaz enkrat bil pa dobil ribe vse zažgane mrzlo,porcije male na koncu se je pa še upal vprašat ,če je dobro !!!! :evil: Kmal po tistem, ko je odprel nevem en Ljubljančan .Gdo ima sedaj nevem ?Imeli smo nek rojstni dan ...Za takrat rečem zelo slabo in po tistem nisem nikol več šel.... :snooty: Zdaj ne vem???? :think:

Re: Gostilna Domen, Družinska vas

Objavljeno: 16 Jan 2013 23:15
Napisal/-a lozinka
Tisti Ljubljančan je bil gostilna pri Jovotu ki je mel nekaj let to gostilno v najemu. Zdele je spet prevzel lastnik oz. njeg sin, mlad poba. Zelo podoben bivšem ministru Patriku Vlačiču :lol: :ugeek:

Re: Gostilna Domen, Družinska vas

Objavljeno: 17 Jan 2013 15:28
Napisal/-a damijan
lozinka napisal/-a:Tisti Ljubljančan je bil gostilna pri Jovotu ki je mel nekaj let to gostilno v najemu. Zdele je spet prevzel lastnik oz. njeg sin, mlad poba. Zelo podoben bivšem ministru Patriku Vlačiču :lol: :ugeek:
Ja mislim ,da res tak ko napisal Dragan(Lozinka) --pri Jovotu---je bilo takrat....Novi lastnik nova sprememba ,bo za probat.....Se opravčujem za nevednost.... :think:

Re: Gostilna Domen, Družinska vas

Objavljeno: 17 Jan 2013 18:13
Napisal/-a lozinka
Takrat ne bi smel jest rib. Jovo je itak najbolj znan po srbski kuhinji. Vse vrste mesa na roštilju, prebranac, dodatki, solate...., ribe, testenine in ostale stvari greš jest tam kje je preverjeno. Na živce mi grejo gostinci ki zaslovio po nečem pol pa grejo "svaštarit" sam da se nekaj pripravlja in da bo jedilnik poln.