AC 550 ps trv
- bugimajstr
- Član
- Kraj: suhor pri vinici
AC 550 ps trv
No pa smo krstili tudi mojo mačko.Slikal nisem ker se mi je telefon izpraznil tako da........bom jutri u delavnici kako sliko naredil.Vglavnem šla je plastika na blatniku-zadnjem in nosilec stopnice.polek vseka je počena tudi zadnja roka.
moram pa preverit zadnje puše in šraufe.Skratka je problem če pridriftaš čez ovinek in nasproti pride traktor.

- gavry
- Kraj: Bela krajina
Re: AC 550 ps trv
Ja lepo pizdarijo si naredu!!Dobro da nisi Fergusončka 33 prevrnu.
- Gladiator
- Site Admin
- Kraj: Podplat
- Kontakt:
Bugi glavno da si ti v redu. a te je kaj prtlažnik rešu?
GLADIATOR QUAD RIDERS YAMAHA GRIZZLY 700 SE]
- Rambo
- Kraj: Hrastnik, SLOVENIJA
Motor se da porihtat...samo, da si ti cel ostal Bugi, to je najbolj važno!!
- damijan
- Član
- Kraj: Uršna sela.Vaška cesta 60
Bugi važn, da si cel drugo se porihta..Sigurn bi ga zgrešu ,da si mu stare gume bi bol driftale,nove zdaj preveč držale 

- bugimajstr
- Član
No saj ni tako hudo sploh.
jaz sem itak žilav.
mački so pa popustili vari ki so bili preslabi.upam samo da mi uspe poravnat tisti aluminij ki drži stopnico.zanimivo je pa to da ni nobena plastika počila.izgleda da je kar kvalitetna.če bi imel več časa bi se malo poigral pa naredil nove nosilce samo ni dovol časa za take podvige.danes mora bit moped uštiman da se bom lahko normalno peljal.
zdaj je malo problem ker je stopnica skoraj na tleh..

- Bohorc
Uf, lahko bi se končalo huje, glede na to, da omenjaš nasproti vozeč traktor
.
Ja, plastika pa je res izredno trpežna, jaz osebno sem imel motor dvakrat na boku: prvič se mi je polomil kovček (tista plastika ima drugačno strukturo kot ostala plastika na motorju, je trša in lomljiva), na blatniku pa se je naredil "cvikl", ki ga ne bom dal popravljati, ko je bil motor na boku 2. pa se razen nekaj malega površinskih prask na plastiki sploh ne pozna posledic prevračanja, plastika je izredno prožna in se po zvijanju vrne v prvotni položaj.

Ja, plastika pa je res izredno trpežna, jaz osebno sem imel motor dvakrat na boku: prvič se mi je polomil kovček (tista plastika ima drugačno strukturo kot ostala plastika na motorju, je trša in lomljiva), na blatniku pa se je naredil "cvikl", ki ga ne bom dal popravljati, ko je bil motor na boku 2. pa se razen nekaj malega površinskih prask na plastiki sploh ne pozna posledic prevračanja, plastika je izredno prožna in se po zvijanju vrne v prvotni položaj.
Dokler ne probam leva, je zame kralj živali - prašič!!!
Arctic Cat 700 4x4 CRUISER
Gladiator Quad Riders
Arctic Cat 700 4x4 CRUISER
Gladiator Quad Riders
- bugimajstr
- Član
No za silo smo popravili.Sicer se plastika neda sešraufat skupal kej je preveš spigan nosilec stopnice.zadnja roka pa ni bilo videt da bi počila.smo jo pa preventivno še malo zašvasali.Šraufi so vsi celi na rokah edino puše so dobile po kanti in je malo več lufta na kolesu.bo treba puše menjat.plastika je pa res dobre kvalitete.ker mi ni jasno kam je zapel zgornji rob da je podrsan in previt.res da se je traktor ustavil šele na motorji ampak mi res ni jasno kako je dobil po kanti zgornji del blatnika.pa da so moje noge cele mi tudi ne gre u račun kej je stopnica cela previta.No bomo za drugič vedeli da je treba driftat bol počasi.

- bugimajstr
- Član
Da napišem.
no motor je bil na servisu.in sam nemorem verjet.po 100 km še vedno ne pušča olje.
izgleda da so tudi to napako uspešno rešili.
Zdaj bo pa dolgčas ko se nebo več nič pokvarilo....no naj bo dolgčas.

- bugimajstr
- Član
evo en brzinski raport..mačko sem peljal malo na rehabilitacijo..no luft je melo res povsot.se pravi zamenjali so mi vse puše..(70 ojrov) 2x gornji končnik prvi k ma 5 let garancije pa nipl za mazat (24 ojre) in vrag ga vidi ploščice...prve..drage ku žafran.(90 ojrov) tak da se zdej komot peljem.
vse ostalo pa špila ko treba.

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov