Mislim pa, da bo res čas za zamenjavo pa ne red bulla.

Pa glede novih zakonov, ki se nam obetajo bomo verjetno vsi asvaltarji?

Mičo to narediš ključ.Jaz imam za matice tak G ključ samo z tistem ne moreš blizu.Cev pa strani navariš.Malo da dela ,ampak gre .Matico pa segrej malo z gorilcem .Tako ko jaz pri Lozinki ,ko nisem mogel matice na kolesu odvit.Verjetno je matica namazana z varovalom..Da bi bil blizu bi ti jaz ključ naredil,sam dimenzije bi rabil,od zareze do zareze,pa širina zareze.Na cev navariš zagozde od osovine navadnega motorja.http://www.opara.si/category.php?id_category=107(tretja po vrsti)Gladiator napisal/-a:Druga stvar je pa, da sem včeraj prevozil pol Slovenije in nikjer nisem našel orodja, da bi lahko odvijačil oz zavijačil to matico, katera je označena na sliki??? Zgleda, da imajo ta ključ samo na original servisu?
Ogrodje od BRPa "kri" pa yamahinaGladiator napisal/-a:Pol deci olja sem mu še privoščil, ker se mi dozdeva, da original njegovo olje dobi noge po 3000km
upam, da sem se odločil za dobro in kvalitetno olje.
Vsaj nekaj od japoncev.Berti napisal/-a:Ogrodje od BRPa "kri" pa yamahinaGladiator napisal/-a:Pol deci olja sem mu še privoščil, ker se mi dozdeva, da original njegovo olje dobi noge po 3000km
upam, da sem se odločil za dobro in kvalitetno olje.
Jst mam tud homemade ključ za sekundarno jermenico, pa gidoro lahko dobite fi 36 pr men, oziroma je na posodo kadarkoli pr kolegu. Matica na prvi jermenici je fi 32, na sekundarni pa 37, ampak je problem oziroma nemogoče dobit tak ključ, Bohorc vam zrihta( predvsem za nas, ki vozmo mucice), da odvijemo tudi sekundarno jermenico brez provlemovGladiator napisal/-a:Pa, da ne pozabim, če kdo rabi orodje za zadnjo roko ga dobi pri meni za sposodit. Pa ne pozabit na red bull.![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost