Stran 1 od 3
BISERKA, od ideje do mize
Objavljeno: 09 Jan 2015 00:57
Napisal/-a lozinka
Tukaj sem si jst zamislil pripopat nekaj slik hrane ki jih pripravlja moja žena ker mislim da so vredne javne objave. Ni vedno vse njena 100% ideja a pripravi glih tako dobro tudi če kako stvar spremeni po svoje.
No pa začnimo.
Kaj bi to bilo? Štrudl! Mogoče.
Itak da je štrudl sam je filan z svinjsko ribico
Solata in domač kruh (moka by Bugi)
Re: BISERKA, od ideje do mize
Objavljeno: 09 Jan 2015 01:05
Napisal/-a lozinka
Tukaj pa samo ena slika ker me ni bilo doma v času priprave, sicer ni bilo nekega hudega dela je pa kombinacija okusov čudovita
Gremo z leve proti desni:
Pohana mozarela, paradajz je bil še nekako znosen glede na to da mu ni sezona, čist desno je pa ribji namaz in kuhana jajčka. Namaz sem dobil od pravega zagretega ribiča ki jo sam naredi iz rečnih rib, tokrat iz reke Une. Čez sem polil mal olivnega oljčka in uživanje v hrani
Re: BISERKA, od ideje do mize
Objavljeno: 09 Jan 2015 06:19
Napisal/-a Berti
Star jz mam omejitve pri hrani po novem, tak da nehajte z slikami hrane.
Re: BISERKA, od ideje do mize
Objavljeno: 16 Mar 2015 12:08
Napisal/-a lozinka
Svinjska ribica na "koleščke" v gobovi omaki, zraven pa blitvin narastek
Re: BISERKA, od ideje do mize
Objavljeno: 16 Mar 2015 17:45
Napisal/-a Gladiator
Recept za blitvin naraste prosim, da poskusim naredit?
Re: BISERKA, od ideje do mize
Objavljeno: 16 Mar 2015 18:00
Napisal/-a lozinka
Vprašaj jo na Fejsu, sej sta jarana
Re: BISERKA, od ideje do mize
Objavljeno: 15 Jul 2015 18:42
Napisal/-a lozinka
Surovina za kako dobro light kosilo. Zraslo na Biserkinom vrtu. Spucal sem seveda jst
Re: BISERKA, od ideje do mize
Objavljeno: 15 Jul 2015 18:45
Napisal/-a lozinka
Re: BISERKA, od ideje do mize
Objavljeno: 15 Jul 2015 19:40
Napisal/-a Gladiator
Zelo lepo upam, da dobro zalivaš v tej vročini?
Re: BISERKA, od ideje do mize
Objavljeno: 05 Dec 2016 10:04
Napisal/-a lozinka
Še nekaj iz kuhinje moje Biserke, včerej popoldan za pozno kosilo:
Od bližjega proti daljšemu: zelenjava z rižem, "gužvara" s skuto, sir za žar in domača klobasa, palačinke polnjene z gobami in zapečene