BISERKA, od ideje do mize

Recepti in gurmani.
Uporabniški avatar
woodman
Član
Prispevkov: 545
Pridružen: 12 Okt 2015 11:29
Kraj: Boršt-Metlika

Re: BISERKA, od ideje do mize

OdgovorNapisal/-a woodman » 05 Dec 2016 20:06

To sem včeraj za kosilo pripravil
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.

Uporabniški avatar
lozinka
Član
Prispevkov: 2194
Pridružen: 16 Dec 2012 12:58
Kraj: Novo mesto

Re: BISERKA, od ideje do mize

OdgovorNapisal/-a lozinka » 05 Dec 2016 23:04

A to si v peki delal? Izgleda super.
BRP 800 XT-P 2013

Uporabniški avatar
woodman
Član
Prispevkov: 545
Pridružen: 12 Okt 2015 11:29
Kraj: Boršt-Metlika

Re: BISERKA, od ideje do mize

OdgovorNapisal/-a woodman » 05 Dec 2016 23:43

Popekel sem meso samo na hitro in v 40 min je bilo 1,5 kg krompirja in paprike, paradajza in nekaj začimb. Za prste polizat. ;)

Uporabniški avatar
woodman
Član
Prispevkov: 545
Pridružen: 12 Okt 2015 11:29
Kraj: Boršt-Metlika

Re: BISERKA, od ideje do mize

OdgovorNapisal/-a woodman » 05 Dec 2016 23:45

Peko moram speskati enkrat na leto ker jo premalo uporabljam namažem z jedilnim oljem in prekuham preden pačem. Pečeš pa lahko tudi vrhunsko pizzo. :eusa-shhh:

Uporabniški avatar
woodman
Član
Prispevkov: 545
Pridružen: 12 Okt 2015 11:29
Kraj: Boršt-Metlika

Re: BISERKA, od ideje do mize

OdgovorNapisal/-a woodman » 05 Dec 2016 23:47

Notri gre za 6-8 porcij kompletnih z zelenjavo. In trenutno sem spet v Beogradu in iščem še dodatne recepture kot so ponjena kokošja krilca. Vrhunsko :violin:

Uporabniški avatar
damijan
Član
Prispevkov: 1393
Pridružen: 22 Jul 2012 11:44
Kraj: Uršna sela.Vaška cesta 60

Re: BISERKA, od ideje do mize

OdgovorNapisal/-a damijan » 06 Dec 2016 09:45

M njami...Jaz sem od 24 .12,doma pa bom en golaž spet skuhal ,pa eno podpeko imam v planu.Notri pa hobotnica--Rab...

Uporabniški avatar
woodman
Član
Prispevkov: 545
Pridružen: 12 Okt 2015 11:29
Kraj: Boršt-Metlika

Re: BISERKA, od ideje do mize

OdgovorNapisal/-a woodman » 06 Dec 2016 19:57

hobotnica je super ampak jaz sem delal z orjaškim lignjem ki je 3 x cenejši samo malo več časa rabiš. Damjan se bova zmenila za poleti pa še parcelo sem začel čistiti ob Kolpi ampak finale bo spomladi :clap:

Uporabniški avatar
damijan
Član
Prispevkov: 1393
Pridružen: 22 Jul 2012 11:44
Kraj: Uršna sela.Vaška cesta 60

Re: BISERKA, od ideje do mize

OdgovorNapisal/-a damijan » 07 Dec 2016 10:39

woodman napisal/-a:hobotnica je super ampak jaz sem delal z orjaškim lignjem ki je 3 x cenejši samo malo več časa rabiš. Damjan se bova zmenila za poleti pa še parcelo sem začel čistiti ob Kolpi ampak finale bo spomladi :clap:
Jaz bil na Rabu pa pri gazdatu vzel dve večji porciji hobotnic.Lani je rekel da jih je ujel 3 tone..(Vrša notri pa ostanki od rib, ma vsega odpadkov.)Wodi se bomo zmenil ni problema...
FB_IMG_1481099771712 (1).jpg
To jih iz hladilnice prodal sosedu ,dva taka kupa...
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.

Uporabniški avatar
woodman
Član
Prispevkov: 545
Pridružen: 12 Okt 2015 11:29
Kraj: Boršt-Metlika

Re: BISERKA, od ideje do mize

OdgovorNapisal/-a woodman » 08 Dec 2016 01:06

in kakšna je bla cena :o

Uporabniški avatar
damijan
Član
Prispevkov: 1393
Pridružen: 22 Jul 2012 11:44
Kraj: Uršna sela.Vaška cesta 60

Re: BISERKA, od ideje do mize

OdgovorNapisal/-a damijan » 08 Dec 2016 12:35

woodman napisal/-a:in kakšna je bla cena :o
Wodi ne vem :?: Jaz vzel ne taka paketa, ko so gor...Mam v skrinji.mislim da en paket mi dal za 60 kun.Kako pa je ne vem, ko zamrznjeno... :lol:


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost