ŠTRUDL- tak in drugačen
Objavljeno: 23 Avg 2014 17:56
Štrudle delajo na "miljon" načinov in z tavžentimi nadevi. Moja ženka ponavadi dela s skuto, jabolkami ali oboje skupaj, včasih kaka bučka to je tisto kar jemo. Zadnjič ko je nekaj mesila sem mal slikal in ispadlo je tole:
Prvo nategovanje testa sem zamudil, nastalo je tole, notri skrita je skuta

Začetek, iz "skoraj ničesa" nastane.....

....malo večje....

..ko to gledam, kdo bi si mislil da ni Bosanka

Tenko, tenko mora bit

...še zdruge strani mize malo..

Zdej pa nadev, najprej skuta..(ki jo žena sama doma dela, jst požrem pa sirotko
)

...pol pa še jabolka. Naša domača

Vojila...sam je pizdarija ko ga vedno naredi zvečer, pol pa ti jej če se upaš

Oba sta bila zelo dobra, mogoče za odtenek un s pojačanim nadevom (skuta-japka) mal bolj sočen. Zmanjkala sta oba že drugi dan
Ponavadi kuharce imajo vsaka svoj recept ki se tako na grobo nič ne razlikujejo a pri okusih je razlika in vglavnem so vsi dobri!
Prvo nategovanje testa sem zamudil, nastalo je tole, notri skrita je skuta

Začetek, iz "skoraj ničesa" nastane.....

....malo večje....

..ko to gledam, kdo bi si mislil da ni Bosanka



Tenko, tenko mora bit

...še zdruge strani mize malo..

Zdej pa nadev, najprej skuta..(ki jo žena sama doma dela, jst požrem pa sirotko




...pol pa še jabolka. Naša domača


Vojila...sam je pizdarija ko ga vedno naredi zvečer, pol pa ti jej če se upaš


Oba sta bila zelo dobra, mogoče za odtenek un s pojačanim nadevom (skuta-japka) mal bolj sočen. Zmanjkala sta oba že drugi dan

Ponavadi kuharce imajo vsaka svoj recept ki se tako na grobo nič ne razlikujejo a pri okusih je razlika in vglavnem so vsi dobri!