Stran 1 od 1

ŠTRUDL- tak in drugačen

Objavljeno: 23 Avg 2014 17:56
Napisal/-a lozinka
Štrudle delajo na "miljon" načinov in z tavžentimi nadevi. Moja ženka ponavadi dela s skuto, jabolkami ali oboje skupaj, včasih kaka bučka to je tisto kar jemo. Zadnjič ko je nekaj mesila sem mal slikal in ispadlo je tole:

Prvo nategovanje testa sem zamudil, nastalo je tole, notri skrita je skuta
Slika
Začetek, iz "skoraj ničesa" nastane.....
Slika
....malo večje....
Slika
..ko to gledam, kdo bi si mislil da ni Bosanka :mrgreen: :mrgreen:
Slika
Tenko, tenko mora bit
Slika
...še zdruge strani mize malo..
Slika
Zdej pa nadev, najprej skuta..(ki jo žena sama doma dela, jst požrem pa sirotko :doh: :P :-D )
Slika
...pol pa še jabolka. Naša domača :dance:
Slika
Vojila...sam je pizdarija ko ga vedno naredi zvečer, pol pa ti jej če se upaš :whistle:
Slika

Oba sta bila zelo dobra, mogoče za odtenek un s pojačanim nadevom (skuta-japka) mal bolj sočen. Zmanjkala sta oba že drugi dan :drool:

Ponavadi kuharce imajo vsaka svoj recept ki se tako na grobo nič ne razlikujejo a pri okusih je razlika in vglavnem so vsi dobri!

Re: ŠTRUDL- tak in drugačen

Objavljeno: 12 Jan 2015 21:45
Napisal/-a lozinka
V nedeljo popoldan je na hitro padlo nekakšno testo na resice ki je z nadevom tvorilo neko zvrst potice :-D
Nadev iz kokosove moke, lešnikov in jabolk
Slika
Pletenje
Slika
Slika
Gotov izdelek
Slika

Re: ŠTRUDL- tak in drugačen

Objavljeno: 13 Jan 2015 08:56
Napisal/-a Gladiator
Gos. Lozinka je to možno kaj pripeljat na kakšno furo, da ocenimo in povemo svoje mnenje o izdelku? :twisted: :drool:

Re: ŠTRUDL- tak in drugačen

Objavljeno: 13 Jan 2015 12:03
Napisal/-a fran
Za oceno takih izdelkov imam pa tudi jaz pripomočke, ha ha. Sem kuj zraven, sam reci.